Friday, December 7, 2012

Crime Scene Investigation

Suurin osa teistä jo lienee ehtinyt perehtyä eiliseen pukuloistoon. Olin positiivisesti yllättynyt, vihdoinkin näkyi rohkeampia linjoja, kangasvalintoja ja asusteita edellisiin vuosiin verrattuna. Haluan kuitenkin puuttua muutamaan hyvin tärkeään asiaan, joilla onnistuu pilaamaan muuten kauniin ja hiotun kokonaisuuden. 

Exhibit A: The Underwear


Välillä parhaimmillekin voi käydä fashion faux pas ja salamavalojen alla paljastuu mustat rintsikat couture luomuksen alta. Eija-Riitta Korholan tapauksessa ei kuitenkaan voi vedota liian kirkkaisiin salamoihin. Kokonaisuus oli mielestäni muuten ihana, kenkiä ja kampausta myöten. Mutta miksi, miksi piti teelehdillä värjättyjen, huonosti istuvien rintsikoiden näkyä näinkin hyvin läpi? Kiinnittäkää aina tarkasti huomiota siihen, mitä laitatte juhla-asujenne alle. Aina. AINA.

Exhibit B: The Shoes


Mikaela Wulff oli upea näky musta-nudessa mekossaan. Kunnes näin hänen kengät. Tässä kuvassa ne eivät vielä näytä kovin pahoilta. Jos laitat päällesi näin kauniin puvun, valitse kenkäsi tarkasti! Wulffilla oli jalassa tönkön lyhyet mustat peep-toe korkkarit, jotka näyttivät nuhjuisilta ja arkisilta näin hienoon asuun. Mustat korkkarit ovat ehdottomasti oikea valinta tälle mekolle, mutta ne olisivat voineet olla hienostuneemmat. 
Kiinnittäkää myös huomiota yläosaan. Edellisessä tapauksessa katsojat näkivät enemmän kuin olisivat halunneet. Tässä tapauksessa pieni ylimääräinen tuki olisi ollut paikallaan antamaan ryhdikkäämään olemuksen. Eli kengät kunniaan. Niillä on iso merkitys, vaikka eivät näkyisikään paljon asun alta.

Exhibit C: Knowing When Less Is More


Laura Voutilaisen valkoinen puku oli upea! Se oli yksinkertaisuudessaan tyrmäävä. Lisäksi olisi riittänyt kaunis, huulipainotteinen meikki ja klassinen kampaus. Nyt kampauksen ja asustamisen kanssa oltiin lähdetty rohkeille linjoille, ja lopputuloksena oli tämä japanilais-kreikkalais-tooga henkinen yhdistelmä. Puku raukka ei päässyt loistamaan ansaitsemallaan tavalla.
Tärkeätä on muistaa, millon antaa asun itsessään hoitaa kaiken puhumisen, ja millon on syytä lisätä mausteita asusteilla. Less usually is more. No comments:

Post a Comment