Wednesday, December 5, 2012

Baby it´s Cold Outside!

Long time no see!
Tiedän, olen ollut huono bloggaaja tämän vuoden. Yritystä ja halua on ollut, aika on tuottanut ongelmia. Kesä ja syksy menivät hujauksessa ohi. Aloitin opiskelut uudessa koulussa, muutin uudestaan, Nacho on yhä kasvanut (painaa kunnioitettavat 7kg nykyään, Suomen suurin chihu), olen tutustunut uusiin upeisiin ihmisiin, shoppailut yllättävän vähän josta kiittäminen Helsingin kalliita vuokria, viettänyt aikaa ystävien ja perheen kanssa, nähnyt maailmaa ja tehnyt paljon töitä. Siihen se aika onkin mennyt. 
Kiireen keskellä on koko ajan ollut kutina, että haluan alkaa taas bloggaamaan. Joten nyt teen juuri näin, kuuntelen sitä kutinaa. Bloggaan niin usein kuin ehdin, päivittäin tai ainakin useamman kerran viikossa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Minun tulevaisuus näyttää ainakin erittäin mehevältä ja mahtavalta. Siinä yksi suuri syy miksi haluan jälleen jatkaa bloggaamista. Tästä ja kaikesta muusta myöhemmin lisää.

Siiriliinu vol. 2 on palannut entistä kauniimpana ja monipuolisempana. Sivusto on faceliftin alla, olkaa kärsivällisiä, haluttu lopputulos saavutetaan ennen pitkää.

Toivotan kaikki jälleen sydämellisesti tervetulleiksi blogini pariin, hope you enjoy! 

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tiivistin kesäni ja syksyni alla oleviin kuviin, terkkuja Nacholta!


No comments:

Post a Comment