Monday, May 14, 2012

Hockey Bird!

Viikonloppu tuli ja meni! Perjantai meni Hartwall areenalla töissä lätkäkisojen parissa, ja lauantai sujui rauhallisesti toimistossa kunnes lähdettiin illalla ulos katsastamaan yöelämän tarjontaa. Sunnuntai kului jälleen työn merkeissä, ja ilta tuli vietettyä areenalla kisahulinassa. Eilinen aamu lähti myös vauhdikkaasti käyntiin, kun ovikelloani soitettiin klo 5.18. Palokunta seisoi oven toisella puolella. Alakerran naapuri oli kokkaustaidoillaan nimittäin sytyttänyt melkein koko rakennuksen tuleen. Kiitos naapuri näistä! Loppu hyvin kaikki hyvin, ja selvisin pelkällä säikähdyksellä. 

Sekalaisen postauksen highlighteiksi nousee nyt ehdottomasti perjantain Suomi - Kanada peli. Päästiin katsomaan matsi, ja voin sanoa, että vaikka hävittiin niin tunnelma oli niin katossa, että parempaa ei olisi voinut toivoa (tosin kun eilisen USA:n pelin jälkeen, mutta se on kokonaan toinen tarina se). Loistavaa kannustusta alusta loppuun, niin sitä pitää!Pelkään kuollakseni kaikenlaisia maskotteja ja pellejä. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta näin on päässyt käymään. Päätin vihdoin viimein kuitenkin kohdata pelkoni ja mennä moikkaamaan kisojen maskottia, Hockey Birdiä. Alkujännityksen (ja melkein oksennuksen jälkeen) sain hermoni sen verran kasaan, että onnistui jo poseeraus ja halaus linnun kanssa. Jee, pelot on tehty voitettaviksi!

Sitten vielä kuva lauantai-illan asusta. Dress codena oli smart casual. Tummat farkut, toppi, paljon koruja ja MK:n kiiltonahkakengät olivat illan avainsanat. Punaiset huulet ja kynnet toivat asuun kivasti navy-henkeä, ehkä se kesä vielä sieltä tulee!Hauskaa maanantaita kaikille! 

2 comments:

  1. Kun ei ole koskaan tullut käytyä, niin kysynpä Sinulta kun olet varmuudella siellä ollut, että paljonko areenalle mahtuu porukkaa?

    ReplyDelete
  2. Kiva ja mielenkiintonen blogi sulla! Taidanpa liittyä lukijaks:)

    Käy kattomassa jos kiinnostaa: http://www.essi-blog.blogspot.fi/

    ReplyDelete