Tuesday, May 8, 2012

Hello Heels!

Maailma näyttää jälleen paremmalta paikalta 12 cm lisäpituuden avulla. Muistanette surkuhupaisan korkkarionnettomuuteni viime vuoden puolelta. Kärsittyäni pitkään korkkarittomuudesta ja siitä aiheutuvasta puutostilasta, voin vihdoin todeta, että tämä tyttö on jälleen astunut korkkareiden ihmeelliseen maailmaan!
Aloitin totuttelemisen alkuvuodesta pikkuhiljaa laittamalla kengät vähäksi aikaa jalkaan. Kun helmikuussa kärvistelin vielä kivusta pelkästään vilkaisemalla korkoihin päin, onnistuu nykään kirmaileminen ympäri kaupunkia 12 cm koroissa. Toipuminen on ollut pitkä ja kivulias, mutta no pain no gain! Voi sitä ilontanssia, kun pystyin ensimmäistä kertaa ottamaan muutaman askeleen korkkareissa. En omista kuin yhdet matalat korkkarit, Minna Parikan Raquelit, mutta niillä pääsi hyvin vauhtiin. Ajatuskin korkkareista oli niin kivulias, että en olisi edes halunnut ängetä jalkaraukkojani painovoimaa uhkaviin korkoihin. 


Koska jalkani ovat niin tottuneet kävelemään korollisissa kengissä, voin kertoa, että koin elämäni piinallisimmat viikot, kun vaihdoin murtumaa tukeneen bootsin matalapohjaisiin saappaisiin. Paino olikin, yllätys yllätys, jakautunut ergonomisesti oikein, eli suurin osa kantapäälle. Siinä olikin moneen kertaan itkussa pidättelemistä, kun kantapäät huusivat kivusta. 


Esittelisin seuraavaksi uusimman tulokkaan kenkäperheeseeni. Aloitin tammikuussa light cokis-lakon, josta suoriuduin kunnialla. Osasyy tähän oli palkinto mikä odotti lakon loputtua, Michael Korsin upeat korkkarit. Panokset olivat siis korkealla. Rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että nämä kaunokaiset ovat olleet omistuksessani jo muutaman kuukauden, mutta vasta nyt pystyn kävelemään niissä kunnolla. Täydelliset työ-, arki-, terde- ja ties mitkä kengät. 

Huomasin muuten vähän aikaa sitten, kun sain puristettua jalkani Nykin reissulta tarttuneisiin Aldoihin, että oikean jalan kenkä on puoli numeroa liian pieni! Apua! En tosiaan pystynyt kokeilemaan kuin vasemman jalan kenkään ostotilanteessa (sattuneista syistä) ja oletin, että kyllä se oikeakin on hyvä. Pitää viedä kengät suutarille venytettäväksi, minähän aion niitä käyttää.

Seuraavaan asiaan. Tämän kauden lempparini ja ehdoton must have on suippo-metalli-kärkiset korkkarit, á la Louis Vuitton:


Sovittelin ja kuolailin tälläisten perään jo Nykissä. Kengät jäivät kuitenkin liikkeeseen, sillä $800 olisi haukkaissut mukavan osan matkabudjetistani.
Onneksi moni main street merkki ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla edullisempia verisoita. Tässä muutama poiminta Asokselta ja Nellyltä.

Kyllä korkkarit kesän tekee! 


2 comments:

  1. Aivan ihanat nuo MK:n korkkarit! Voisin itsekin asettaa jotain tavoitteita, ja tietenkin palkita itseni sen jälkeen ;-)

    miss-feelgood.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Suosittelen, saa kummasti lisämotivaatiota touhuun! :D

    ReplyDelete