Monday, February 6, 2012

My Style Icons

Täällä taas!
Viime viikko meni nopeasti ohi. Pääsin myöhään perjantai-iltana kotiin maakuntamatkalta ilkeä flunssa mukanani. Viikonloppu tuli vietettyä sängyn pohjalla, läjä hyviä sarjoja seurana. Huomenna jatkuu jälleen Lumia-hulabaloo, mutta lupaan postata jotain mehevää ja mielenkiintoista heti huomenna aamulla ennen töihin lähtöä!

Minulla on monia tyyli-ikoneita. Esittelen seuraavaksi yhden heistä: Emma Watsonin. Rakastan neiti Watsonin tyyliä ja lookia. Se on vaivattoman kaunis, klassisen elegantti ja kaikintavoin kadehdittavan ihana. Hänen tyylinsä rakentuu yksinkertaisten värien, klassisten leikkausten ja helposti yhdisteltävien vaatekappaleiden yhdistelmistä.


Vaatekappalaista puheenollen. Kipeänä lölliessäni katsoin yhtä ohjelmaa, olikohan sen nimi designmuotia kaikille, ainakin jotain sinnepäin. Siinä on yksi brittiläinen stylisti, joka tekee vaateremontin sitä kaipaaville ihmisille. Stylisti, jonka nimi taitaa olla Gok, toteaa, että toimivaan vaatekaappiin tarvitsee vain 24 eri vaatetta, jotka pystyy yhdistämään keskenään. Voin sanoa, että minun vaatekaappini sisältää paljon enemmän, kuin nuo 24 vaatekappaletta. Itseasiassa vaatekaappini sisältö on laajentunut lattialle asti. Vaatteeni eivät enää mahdu kaappeihin. Vaatteeni ovat tällä hetkellä sekamelskan vallassa. Olen odottanut muuttoon asti, jolloin järjestän ne uudessa kodissani. Tilanne alkaa kuitenkin olla sen verran epätoivoinen, että asialle on pakko tehdä jotain aiemmin. Joten lähitulevaisuuden projektini tuleekin olemaan vaatekaapin uudellenjärjestys. Samalla valikoin ne 24 kappaletta, joiden avulla kiireisistä arkiaamuista tulee toivottavasti pikkasen helpompia. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta: omista 24 yhteen käyvää vaatetta ja asustetta, joiden avulla et enää ikinä kärsi maanantaiaamun pukeutumiskriiseistä. Eroon vaatekriiseistä, totta vai tarua? Kohta se selviää.

2 comments:

  1. toi ohjelma on yks mun lemppareista! blogis vaikuttaa kivalta joten jään lukijaks:)

    http://neajamaailma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ihanaa, oikein paljon tervetuloa uudeksi lukijaksi! Blogini on tällä hetkellä melko hiljainen, tilanne helpottuu ensi viikolla, kun tämä reissailu loppuu, joten sillon jatkuu taas ahkera postaus-tahti! :)

    ReplyDelete