Wednesday, January 11, 2012

NYC - the Clothes

Koska välttelen tehokkaasti siivoamista ja muita vastuita, jotka odottavat minua, paljastan vihdoin viimein, mitä vaatteita löytyi Nykistä. Tässä osa niistä. 


Calvin Klein

Calvin Klein


American Eagle
Tommy Hilfiger

American Eagle

American Eagle

Banana Republic

Tommy Hilfiger

American Eagle


Esittelen loput vaatteet, kunhan saan ne edustusukuntoon (aka pestyä). Viikonlopun Turun reissulta tarttui mukaan pari löytöä H&M:lta ja eilen tarttui Vilasta muutama ale-ihanuus. Piti mennä hakemaan äitille yhdet housut, ei todellakaan ostaa itselleni mitään.. Mutta niinhän se aina menee, aina sillon kun ei etsi niin löytää jotain kivaa. Niin ja löytyihän H&M Homen alestakin muutama kiva juttu, voivoi.

H&M (väri on enemmän kultainen kuin kuvan hopea)

 Vila.Täydellinen paljettimekko -70% alessa,
miten olisin voinut vastustaa!!

Vila. Pinkki blaiseri -70% alessa tämäkin,
ilmiselvä merkki, että ostaosta!

H&M
AE:n mekko in action.

Sain juuri äsken erittäin mieluisen puhelun, työttömyyteni jäikin erittäin lyhytaikaiseksi, sillä uusi työni alkaa jo ensi viikolla, jepajee!  Nyt siivouksen kimppuun ja myöhemmin salille. Ja nyt alkaa myös shoppailu-tauko, pakko. Pakko. 


5 comments:

 1. Todella kivoja ostoksia oot tehnyt!

  Mulla on tuo sama pinkki Vilan bleiseri, ostin sen jo syksyllä ja se on niin kiva! :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihania löytöjä!
  Haluisiksä mahdollisesti jossain vaiheessa tehdä postauksen NYCin shoppailuvinkeistä?? :)) Mulla olis nimittäin reissu lähestymässä!

  ReplyDelete
 3. Reetta: Voi kiitos! Se bleiseri on ihana, olin niiiiin ilonen kun löysin sen vielä alesta, metsästin pinkkiä blaseria kuumeisesti Nykistä sitä löytämättä, ja sitten sellainen löytyy täältä Suomesta ja vielä alesta, wuhuu!

  Anonyymi: Kiitos paljon! :) Pitääpä väsätä shoppailuvinkki-postaus tässä lähiaikoina. Mäkin haluan takaisin Nykiin, on niin upea paikka, ihanaa reissua!

  ReplyDelete
 4. Oih mikä unelmapusero tuo Tommyn valkopohjainen jossa mustaa pitsiä. Ihanaihanaihana!

  ReplyDelete
 5. Kiitos Ansku, itsekin oon ihan rakastunut siihen! Harmi, kun kaiken pitää olla täällä Suomessa niin kallista, esim juuri Tommy Hilfiger on tuhat kertaa halvempaa rapakon toisella puolella kuin täällä, plää :/

  ReplyDelete