Wednesday, January 4, 2012

The Jewellry

Vuosi 2012 on minun osaltani alkanut melko vauhdikkaasti. Kaki viimeistä päivää ovat menneet kuumeisesti uutta työtä etsien, vanha kun loppui erittäin yllättäen ja ilman mitään varoitusta. Olen kiehunut kiukusta viimeiset päivät, se pettymyksen fiilis mikä tulee, kun on raatanut niska limassa saaden hyviä tuloksia aikaiseksi viime kuukaudet ja palkkio maksetaan näin, on melkoisen suuri. Mutta turha niitä menneitä on enää murehtia, nokka kohti uusia haasteita tänä vuonna! 
Kävin eilen katsomassa uutta, melko varmasti tulevaa asuntoani. En malta odottaa, että päästään Nachon kanssa jälleen muuttopuuhiin! Kaikki nykyiset huonekaluni eivät sinne kyllä mahdu, tärkeimmät saan kuitenkin mukaan, eli sängyn, ihanan lasisen ruokapöytäni sekä tietenkin kenkäni, vaatteeni (siellä on pieni vaatehuone!) ja tottakai rakkaan astiastoni! 


Nyt muihin asioihin. Esittelen seuraavaksi korut, mitkä hankin Nykistä. Pahoittelen kuvien rakeisuutta, ei meinaa valo millään riittää ja tuo iPhone 4. kamera ei ole paras mahdollinen pimeisiin olosuhteisiin.

Ylläolevat kaulakorut sekä käsikorun löysin Banana Republicilta. Äitikin ihastui koruihin, joten nämäkin päätyivät yhteishuoltajuuslistalle, tosin minulla on onneksi enemmän äänivaltaa aikataulujen suhteen :D Löysin samalta merkiltä myös mekon ja söpön vyön, niistä myöhemmin lisää.
Törmättiin Hennan kanssa aivan mielettömään vintage-liikkeeseen käppäilessämme eräänä iltana satamasta, Hudson-river cruiselta, kohti mid-townia. Sieltä löytyi kaikkea antiikkisista huonekaluista Elizabeth Taylorin Swarovski-kristalli korusettiin. Tämäkin sormus on Swarovskin kristalleista tehty. Sain sen erittäin halvalla, sille liike siirtyy kokonaan nettiin, joten heillä oli poistomyynti meneillään. Liityin mailauslistalle, joten heti kun he avaavat sivunsa voin vinkata teille parhaista paloista. 


Juicy Cotourelta löytyi tämä söpö käsikoru. Se on ehtinyt olla kädessä jo monesti, hyvä ostos siis!


Lisää Banana Republicia. Tyhjensin heidän koko koruosastonsa. Tästä käsikorusta lähti tosin heti yksi pallura irti. BR on vähän parempi merkki ja yleensä heidän tuotteensa ovat olleet erittäin kestäviä, joten toivon, että tämä on poikkeus joka vahvistaa säännön...


Ah, the love of my life <3 Pidän teitä vielä jännityksessä tämän ihanuuden osalta. Ei liikaa herkkuja yhdellä kertaa ;)

Nyt pitää taas juosta, paljon asioita hoidettavina! Tsemppiä kaikille harmaaseen keskiviikkoon!4 comments:

 1. Jeee! Kiva! Piristit tätä harmaata keskiviikkoa. Ihania koruja! Vau :)) odotan, et saadaa nähä toi tiffanyn koru. Tsemppiä työnetsintään!
  -S

  ReplyDelete
 2. Kiitos! :) ihanaa, jos onnistuin piristämään, tosin ei sitä voi kun piristyä kun katselee kimaltelevia koruja, thihi.

  ReplyDelete
 3. Aah toi Tiffany on varmasti ainaki ihan huippu : )

  ReplyDelete
 4. Tiffany on saanut niin hirveesti hehkutusta, että kaikki varmaan pettyy, kun näkee mikä sieltä tulee :D

  ReplyDelete