Thursday, January 5, 2012

The Food

Hauskaa torstai-iltaa kaikille! Istun juuri autossa matkalla Turun saaristoon mökille. En ole ehtinyt käymään siellä pitkään aikaan, meillä on ihana mökki merenrannalla. Pitkä viikonloppu keskellä ei mitään tulee tähän hätään hyvin paljon tarpeeseen. Lauantaina on luvassa maakuntamatkailua rakkaan ystäväni luokse Turkuun.
Nyt lisää Nyki-matkan fiilistelyä, tällä kertaa ruuan merkeissä (pahoittelen kuvien epäjärjestystä, kirjotan blogger-apilla ja en saa kuvia haluamaani järjestykseen..)
Ehdoton lempparini oli pieni, 483 Amsterdam Avenuella sijaitseva kodikas Good Enough To Eat. Sieltä saa kaikennäköistä comfort foodia, pancakeseista salaatteihin. Kokkeina toimii mukavat tädit, jotka todella osaavat asiansa, ja tarjoilijana on komeita, nuoria miehiä. Lisäpisteet tästä. Syötiin Hennan kannssa apple pancaket. Ne olivat jotain niin hyvää, etten varmaan enää voi syödä mitään muita pancakeseja, koska mikään ei tule pärjäämään tälle makunautinnolle.

Pretzelien suurena ystävänä olin ihan intona Pretzelcarteista. Ne ovat pieniä katustandeja, joista pystyy ostamaan niin tavallisia kuin maustettujakin pretzeleitä. Nämä ovat kunnollisia, isoja ja lämpimiä Pretzeleitä. Ei kuivahtaneita käppäniä à la Herkun pretzelit.

Little Italyyn kannatta ehdottomasti mennä syömään. Se sijaitsee kätevästi SoHon lähettyvillä, joten menimme SoHo-päivänä Little Italyyn lounaalle. Valitsimme ravintolan summan mutikassa, ainoana kriteerinä oli hyvä pizza. Miten hyvää pizzaa saimmekaan... Il Piccolo Bufalo sijaitsee 141 Mulberry Streetillä. Jos joskus eksytte niille seuduille niin suosittelen paikkaa.

SoHosta löytyi myös söpö cupcake-vaunu. Nyki kun on cupcake ja cheesecake-kaupunki, on näitä herkkuja siellä pakko maistaa!
Cheesecakea syötiin yhtenä iltana Westway Dinerissa, 614 9th Avenue. Siellä söin myös hamburger nro 3. joka oli sairaan hyvää. Paikka oli aika hauska, melko kallis dineriksi, mutta kokemus kuitenkin. Plussat tarjoilijasta, joka anto meille ekstra suuren cheesecake-palan ja laittoi oreo-milkshaken kahteen eri lasiin, kun tilattiin yksi milkahake jaettavaksi. Jaksoin noin kolme hörppyä milkshakesta (oli niin hyvää, että olisin kyllä juonut kokonaan ellen olisi ollut halkeamispisteessä) ja kakkupalastakin jäi melko paljon jäljelle. Jenkeissä kun nuo annoskoot eivät ole pienimmästä päästä.

Pakko antaa vielä erikoismaininta Time Squaren Hard Rock Cafen Nacho-platelle. Se on tarkoitettu starteriksi, joka riittää 1-2 henkilölle. Suomeksi = pääruoka, joka riittää ainakin 4 henkilölle. Oli sairaan hyvää, ei siinä mitään, mutta itku meinasi tulla kun pääruoka tuotiin pöytään. Eihän sitä enää voinut perua kun nacholautasen karu suuruus selvisi meille.
Hiilarien laskemisesta ei ollut tietoakaan, mutta onneksi käveltiin niin paljon, etten lihonut kuin vajaa 500g, hyvä me!
Huh, tuli täysi olo pelkkien kuvien katselusta. Meidän matka jatkuu vielä parin lauttamatkan verran, ei muutakuin hyvää illanjatkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle!

No comments:

Post a Comment