Sunday, January 22, 2012

The Book Of the Month

Loppuviikko on mennyt lentäen ohi. Perjantai meni maakuntamatkalla Forssassa, jossa olin tekemässä promokeikan. Eilen juhlittiin ihanien prinsessojeni seurassa toiset Prinsessa-juhlat. Olimme pukeutuneet asianmukaisesti, puitteet olivat upeat ja ilta mitä mahtavin. Kiitos kaikille osallistujille <3. Tänään kävimme brunssailemassa Fazerilla, mikään ei voita pitkää sunnuntaibrunssia. 
Pahoittelen jälleen pientä blogihiljaisuuttani. Aikatauluni on ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt tehdä muuta, kuin juosta ympäri pää kolmantena jalkana. Nyt olen onneksi saanut suunniteltua fiksun aikataulun, joka jättää hyvin aikaa rakkaalle harrastukselleni, eli blogin raapustamiselle. Pyrin tästä eteenpäin postaamaan pari juttua päivittäin. So stay tuned! Huomenna on luvassa pitkästä aikaa Dagens Outfit a la Nacho ja Nykin shoppailuvinkit. 


Sitten otsikon asiaan. Onko teistä kukaan perehtynyt The Hunger Games - kirjasarjaan? Olen jäänyt täysin koukkuun! Henna lainasi minulle kirjat, ja pakko suositella kaikille muillekin näitä kirjoja! Juoni lyhyesti selitettynä: kirjat kertovat tulevaisuudesta, jolloin on enää yksi maa jäljellä, Capitol, joka hallitsee kovin ottein sen alaisuudessa olevaa 12. districtiä (eli aluetta). Joka vuosi Capitol järjestää Hunger Games - kisan. Jokainen district joutuu lähettämään yhden tytön ja yhden pojan iältään 12-18 v. kisaan.  Kisan säännöt ovat yksinkertaiset: se joka onnistuu säilymään hengissä ja tappamaan muut on voittaja. Kisa on reality-ohjelma, joka on suurta viihdettä Capitolissa, ja kaikki muut districit joutuvat omasta tahdostaan riippumatta seuraamaan kisan kulkua telkkarista. Kuulostaa hyvin raa´alta, ja sitä se onkin. Yleensä en tykkää katsoa/lukea yhtään mitään vähänkään pelottavampaa, sillä näen painajaisia seuraavan kuukauden. Nämä kirjat ovat kuitenkin niin hyviä, että ne oli pakko lukea. Kirjoissa ei onneksi mennä kovin paljon yksityiskohtiin, mutta koko kisan idea on silti äärimmäisen raaka. Kirjat puuttuvat hyvin nyky-yhteiskunnan ongelmiin, vaikkakin liitoitellusti, mutta suosittelen ehdottomasti lukemaan! Nyt ei muutakuin mielenkiinnolla seurailemaan vaalivalvojaisia!No comments:

Post a Comment