Monday, December 5, 2011

What to pack...

Kiitos matkaseuralaiseni, Hennan, on suuri pakkauspaniikki vallannut minutkin. Kuten ehkä tiedätte, lähden Nykiin ensi viikolla, joten päätin kerrankin aloittaa pakkaamisen ajoissa. Nyt olen kuitenkin vain tuijottanut vaatekaappini sisältöä, löytämättä sieltä mitään sopivaa mukaan. Tavallinen vaatekriisi tuntuu pieneltä tämän rinnalla...

Aloitetaan kengistä. Tietyn tapaturman seurauksena, en saa vielä pitkään aikaan käyttää korkkareita. Tämä ei tietenkään olisi monelle suuri ongelma, mutta omistaessani tasan kahdet lättäpohjaiset talvikengät, on se minulle ongelma. Toiset näistä kengistä on UGGit, joilla en haluaisi pomppia ympäri NYC:ia koko viikkoa. Onneksi minulla on ihanat korkeavartiset mustat saappaat, jotka pelastavat tilanteen. Mutta en haluaisi pomppia samoissakaan kengissä koko aikaa. Tietty omistan pinkit Hunterit, mutta ne jääkööt kotiin tältä reissulta. Vielä suurempi ongelma tulee olemaan illat. Ne kerrat, kun olen ollut baarissa/yöelämässä ylipäänsä ei-korkkareilla ovat laskettavissa yhden käden sormin. Vihaan olla ulkona ilman korkkareita... Toki minulla on nättejä balleriinoja, mutta ne eivät oikein käy tähän aikaan vuodesta. 

Sitten vaatteisiin. Tarvitsen mukaan vaatteita, jotka käyvät niin päivällä kuin illallakin. Asumme ensimmäisen viikonlopun Upper West Sidella, mutta loppuajan asumme Westchesterissä, mikä on Nykin upea suburbsi. Sieltä liikumme aamuisin junalla Grand Central Stationiin. Vietämme päivät ja illat yhtä menoa Nykissä, joten vaatteiden pitää olla sellaisia, että ne sopivat niin aamulla kaupungilla kuin illalla drinkkejä siemaillessa. Tietenkään en voi pakata liikaa mukaan, sillä pitää varata matkalaukusta kiloja sieltä ostetuille tavaroille. Enkä voi lähteä tyhjänkään matkalaukun kanssa ja ostaa kaikkea sieltä, sillä budjettini ei ole loputon. Alatte ehkä ymmärtämään ongelmaani. Ainakin Henna ymmärtää.

Kaiken lisäksi puuterini ja kulmäkynäni vetelevät aivan viimeisiään, enkä tule pärjäämään niillä Nykiin asti. En haluaisi ostaa uusia täältä Suomesta, sillä MAC:in tuotteet ovat rapakon toisella puolella halvempia. Eivät ota nämä ongelmat loppuakseen... Huomaa, että on maanantai... Auttakaa!
3 comments:

 1. I get you...säädin taas pakattavien itemien listaa ja oikeesti hakkaan päätä seinään!! miks pitää olla niin vaikeeta?
  p.s. mä haluun tollasen LV:n viltin!! :D

  ReplyDelete
 2. eeih ! :D on kyl hankalaa ! :ss
  Ohhoh ! oot siellä silti noin kauan ! ja vielä upper east sidella ! wooooow

  ReplyDelete
 3. Henna: Joo toi kuva voi olla meidän matkan teema: 2 herkkää neitokaista uupuneina lentokentällä kaikesta tavaran paljoudesta, LV:n viltin sijaan me joudutaan tyytymään poro-vilttiin :D

  Anonyymi: On tää vaikeeta, miehet pääsee niin paljon helpommalla :D Ollaan siellä viikko, ehtii hyvin nähdä kaupungin siinä ajassa. En malttaisi millään odottaa, että päästään matkaan!

  ReplyDelete