Monday, December 12, 2011

Spa Day DIY

Tänään on luvassa omatekoinen Spa Day. Ajattelinkin esitellä teille muutaman lempparituotteeni.


Aloitetaan kasvoista. Rakastan Kiehl´sin Rare Earth Deep Pore Cleansing Masquea. Se on mutanaamio, joka levitetään kasvoille ohuena kerroksena ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Se puhdistaa huokoset ja ihon, jättäen kasvot ihanan pehmeäksi ja raikkaan näköiseksi. Kiehl´siä taitaa tällä hetkellä löytyä Suomesta vain Helsingin Kämpi Gallerian Kiehl´sin myymälästä.
Body Shopin Moringa-tuoksuinen Body Srub on jo pitkää ollut vartalonkuorinnassa yksi lemppareistani. Se kuorii tehokkaasti, sopii herkkäihoiselle kuten minulle ja tuoksuu hyvälle.

 Eräs kosmetologi suositteli minulle kahta seuraavaa tuotetta. Ensimmäinen näistä on alla näkyvä Santen body lotion. Sante on luonnonkosmetiikka-merkki, löytyy mm. Ruohonjuuresta. Heillä on paljon ihania tuotteita, en voisi enää elää ilman tätä rasvaa. Se kostetuttaa tehokkaasti ja imeytyy hyvin, iho tuntuu useamman päivän kosteutetulta. Tuoksuja löytyy useampi, oma lemppari on Goji Power. Tuoksu on erittäin voimakas mutta ei yhtään esanssimainen, sillä kaikki ainesosat ovat 100% luonnonmukaisia. Hinta-laatusuhde on erinomainen, 150 ml pullo (rasva on riittoisaa, ainakin minun käytössä) taitaapi maksaa 8€, jos oikein muistan.
Kuivien käsien pelastaja! Kun sää viilenee muuttuvat kätöseni kamaliksi. Olen kokeillut ties mitä rasvoja, mutta mikään ei ole kunnolla tepsinyt. Testasin kosmetologin suosittelemana Providan avokaado käsirasvaa ja ai, että, äkkiä ostamaan kyseinen tuote jos kärsit kuivista käsistä! Se ongelma katoaa tämän rasvan myötä. Providan tuotteita löytyy myös Ruohonjuuresta ja tämäkin on 100% valmistettu luonnonmukaisista ainesosista. Hintakaan ei ole paha, taitaa olla siinä 6-7€ paikkeilla.

Lopuksi vielä loistava kynsinauhaöljy. Käytän Avoplex by OPI kynsinauhaöljyä päivittäin, käteni eivät ole ikinä olleet paremmassa kunnossa. Ölyä on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti.

1 comment:

  1. En oo vieläkään käyny siel Kiehl'sin kaupassa.. :D Pakko käydä pian! :) Oltiin tänään Helsinki Day Spassa ja siel sai ihan mielettömän parafiinihoidon käsille, nyt on kädet pehmeet ku vauvan peppu!

    ReplyDelete