Thursday, December 1, 2011

So many things, so little place...

En tiedä kehtaanko myöntää tätä ääneen. Ei varmaan pitäisi, mutta teenpä kuitenkin. 
Olen melkoinen urheiluaddikti. Joten kun tuli tämä jalkahössökkä jouduin urheilukieltoon, ja loppuvuoden joudun ottamaan rauhallisesti liikunnan suhteen. Olen kotona tehnyt omatoimisesti pilatesta ja yogaa, mutta sekin alkoi kyllästyttämään pikkuhiljaa. Halusin tehdä jotain rankempaa. Sitten eräänä harmaana päivänä katsoin tylsistyneenä ostos-tv:tä, ja tein jotain ennenkuulumatonta. Tilasin ab doer twistin. Kyllä, luit oikein! Nyt se odottelee minua postissa. Laitan kuriirini asialle, ja illalla onkin edessä ensimmäinen sessioni ab doerin kanssa. Epätoivoisen ihmisen epätoivoinen teko. Se hyvä puoli tässä on, että laitteessa on 30. päivän palautusoikeus, joten jos laite on ihan turha, niin eikun lähetys takaisin tvinsille.  Että tällaista tällä kertaa. 


Sitten erääseen toiseen asiaan. Joka vuosi toistuu tämä sama ilmiö. Olen yrittänyt kaikkeni tänä vuonna, ettei niin tapahtuisi, mutta tapahtuipa jälleen! Kyse on vaatekaapistani. Alkuvuodesta siellä vallitsi järjestys ja siisteys. Oli väärikoodia ja aihepiiri-jaottelua. Nyt kun kaapin avaa, lentelevät vaatteet ulos, enkä löydä mitään. Miksi näin tapahtuu aina! Joku käy sotkemassa kaappiani salaa... Sama ongelma on kengilläni. Niitä lojuu ympäri kämppää. Yritin pitää niitä sellaisessa roikkuvassa kenkätelineessä mutta se oli lyhyt ilo. Minulla on niin monet kengät, että olisin tarvinnut ainakin neljä telinettä, jotka taas eivät mahtuisi minnekään. Kohta olen raahaamassa lisää sisältöä kaappeihini Nykistä, eikä niistä löydy tilaa. Apua! 
Eikai auta muu, kuin järjestellä kaapit uudestaan. Vuoden 2012 uudenvuodenlupauksiini kuuluukin ainakin kaappien pitäminen järjestyksessä. Tai sitten tarvitsen tälläisen huoneen:


Problem solved!

2 comments:

  1. voidaanks hei sittenkin alkaa katteleen kämppii, joissa olis 4h+k ni voitais siitä yhestä tehä tollanen mieletön walk in closet!! :D:D

    ReplyDelete