Thursday, December 1, 2011

NYE-plans

Suunnittelua ei voi ikinä aloittaa liian aikasin, eihän? Olenkin tässä pohdiskellut tulevaa uuden vuoden asuani. Tahtoisin näyttävän coktailmekon. Unelma olisi löytää höyhenmekko, mieluiten vaalea. Superpaljetti-mekko olisi myös aika iskevä uudeksi vuodeksi, tai sitten voisin ottaa jotain mustaa. Tai sitten valitsen jonkun vaalean unelman isojen korujen kera. Hmm, valinnanvaikeuksia...Se on ainakin selvää, että haluan ison statement-kaulakorun. Korupuoli tulee muutenkin olemaan hyvin näyttävää ja hyvin kimaltelevaa, just the way I like it!

Miten sinä olit ajatellut uudeksi vuodeksi?

8 comments:

 1. tosi kivalta vaikuttava blogi, liityin lukijaks=)!

  ReplyDelete
 2. Ihania kaikki mekot! Itse valitsisin ehkä keskimmäisen haalean roosan höyhenillä, tai sitten mustan. Kauhea paniikki jo nyt siitä mitä laittaa päälle uutenavuotena sekä jouluna... Noh ei muutakun miettimään ja ettimään. Ihana että tällaisia inspiraatio postauksia tehdään, auttaa meikäläistäkin! :)

  ReplyDelete
 3. höyhenmekko kuulostaa hyvältä!:) ja noi korut on kyllä upeita!

  ps. kiva blogi,täytyy jäädä seurailemaan!:)

  ReplyDelete
 4. Se höyhenmekko on kans mun lemppari. Toivottavasti sellainen löytyy nykistä :) Tervetuloa seurailemaan! :)

  ReplyDelete
 5. ihania mekkoja ja koruja oot löytänyt :)

  ReplyDelete
 6. mulla on jo ostettuna statement-kaulakoru, joka on juuri omiaan uuden vuoden bileisiin. Haluaisin myös jonkun paljettumekon, mutta en tiedä onko se vähän liikaa mun tyylilleni. Toisaalta, uutena vuotena saakin olla vähän bling blingiä. :)

  ReplyDelete
 7. nuppu: Eiks ookki ihania <3 Siinä on vaan se huono puoli, ku ettii kaikki ihania juttuja niin haluaa ostaa kans kaiken :D

  Hanilo: Mä rakastan statement-kaulakoruja, kiva kun löytyy muitakin :) Uuden vuoden hienous on just se, et saa olla niin blingbling ku haluaa, mut kaikista tärkeintä on, et valitsee jotain sellaista, missä ite viihtyy hyvin :)

  ReplyDelete