Wednesday, December 7, 2011

How Low Can U Go?

Nyt pitäisi olla ilon aika. Menen huomenna lääkäriin kontrollikäynnille, ja jos kaikk menee hyvin, pääsen vihdoin eroon bootsista ja kepeistä! Cheers to that! Huomenna kuitenkin iskee lopullisesti karu todellisuus naamaan. Edessä on piiiiiiiitkä korkkarikielto...
Kuten olen jo aiemmin maininnut, ei tämä olisi monelle suuri ongelma. Minulla ei ole mitään matalapohjaisia kenkiä vastaan. En vaan satu omistamaan kovin monia sellaisia. Nyt kun olen kaikenlisäksi vielä lähdössä Nykiin, jossa olisin päässyt ulkoiluttamaan monia ihania kenkiäni, joudun tyytymään saappaisiin ja uggeihin. Plääh. Tunnen oloni paljon kauniimmaksi ja iloisemmaksi korkkareissa. Kuten jokainen nainen tietää, ryhtikin on paljon parempi korkkareissa. 
Sen sijaan, että poden suurta itsesääliä turhasta asiasta, päätin tehdä asialle jotain. Tilannehan voisi olla se, että joutuisin vielä pitkä ajan toipumaan leikkauksesta, mutta selvisin pelkällä murtumalla. Joten säälittelyt sikseen. 
Yritin tehdä kollaasin matalpohjaisista kengistä, jotka näyttäisivät yhtä hyviltä kuin korolliset. Yritys jäi yritykseksi, ketä yritän tässä huijata, kollaasi masensi minut entisestään.


Rakastan bootseja ja balleriinoja. Omistan monet balleriinat, mutta eipä niitä oikein voi tähän vuodenaikaan käytttää. Kuvassa näkyy myös omistamani uggit ja pinkit Hunterit. Suurimassa osassa ulkokengistäni on ainakin pieni korko, joten en voi niitä käyttää. En kuitenkaan halua kuljeskella seuraavia viikkoja pelkästään uggeissa, pinkeissä Huntereissa ja saappaissani. Äh ja päh vielä kerran. 
Ehkä otan mallia Blake Livelysta ja alan epämärääiseksi sekoitukseksi rock-henkeä ja paljetteja.
En ole ikinä aiemmin tajunnut, kuinka tärkeitä korkkarit ovat minulle. Kaikki naureskelevat ja sanovat, kun harmittelen korkkarittomuuttani, että turhaan murehdit moisia asioita. Korkkareitten takia jalkani on murtunut, ja korkkareitten takia en voi käyttää kyseisiä kenkiä. Joten minunhan pitäisi ainakin hetken olla tyytyväinen, etten pysty käyttämään muita, kuin lättäpohjaisia kenkiä. Olen kaikkea muuta, kuin tyytyväinen. Turhamainen ongelma, i know. Mutta minunpa on blogini, joten minun ovat myös ongelmat :D

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Eilisissä linnanjuhlanvalvojaisissa pääsin sentään käyttämään vasemman jalan ihanaa Minna Parikan Raquel-kenkääni. Bootsin pohja on sen verran korkea, että pysyn paremmin tasapainossa kun toisessa jalassa on korkkari. Siinäs näette, eivät ne korkkarit turhia ole. 
3 comments:

 1. Blake on mun kestosuosikki!

  Ihanaa, että ees toinen kenkä on päässyt käyttöön.

  -Marde

  ReplyDelete
 2. Ehkä mä törmäänkin Blakeen tulevalla reissulla ku asustellaan siellä puiston toisella puolella ;)
  Toinen kenkä ja jalka ovat iloisia ku ne pääsi pitkästä aikaa korkkareihin, oikea jalka osoittaa mieltä kipeytymällä lisää...

  ReplyDelete
 3. Your post precisely what I consider nice and furthermore very informative.

  My younger sister is reviewing these kinds of materials, so Therefore i'm planning to notify her about the site.
  Also see my site - best Male enhancement

  ReplyDelete