Sunday, December 4, 2011

Fairy Tale Land

Lähdettiin tänään äitin kanssa Kirkkonummelle maakuntamatkalle. Siellä sijaitsee upea Sjökullan kartano, jonka tiloissa toimii Lugnet Life & Living. Se on ihana sisustus- ja lifestyle liike, joka tarjoaa myös brunssia viikonloppuisin. Brunssi oli erittäin hyvää, kotitehty banaanikakku oli taivaallista ja paikka viehättävä. Sisustustavaran lisäksi, siellä on hyvänlaatuinen second hand-myymälä. Sieltä tarttuikin muutama koruaarre mukaan kotiin. 


Tanskassa asuessame käytiin joka joulu perheen kanssa Jette Frölichin Julestuessa, tässä upeassa kartanossa.


Jette Frölich, aka the Christmas Queen, painii omassa luokassaan. Hänen joulukoristeensa ovat ylellisen upeita, täydellisiä. Se oli, kuin olisi satumaailmaan astunut, kun meni sisään rouva Frölichin koristelemaan valkoiseen kartanoon. Kaikki oli niin kaunista, ympäristöstä lähtien. Jos olette joskus menossa Tanskaan talvella, käykää ihmeessä täällä!


Äidillä ja minulla on tietenkin ollut hirveä ikävä kyseistä paikkaa, joten olin innoissani, kun törmäsin Sjökullan kartanoon. Eihän se tietenkään ole millään tasolla yhtä hulppea ja taianomainen paikka, kuin lapsuuteni julestue, mutta se teki tehtävänsä. Lähdimme kotiin mahat täynnä, muutamien ostosten ja hyvän joulufiiliksen kera. Suosittelen paikkaa lämpimästi! 
En ole pitkään aikaan syönyt yhtä hyvää kanasalaattia kuin kuvassa näkyvää.

Niin hyvää kakkua, ettei ole tosi.

Nämä korut lähtivät mukaan. Tosin minulla ja äidillä on koruista yhteishuoltajuus, vaihdellaan vuoroviikoin mustan ja kultaisen välillä.

7 comments:

 1. Ihana tuo kultanen kaulakoru, kelpais munkin korutelineeseen :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, se on kyllä makee. Ei edes tartte olla mitään sen ihmeellisempiä vaatteita, ku toi koru tuo niin paljon näyttävyyttä :)

  ReplyDelete
 3. Tosi kivan olonen blogi! :)

  http://diary--life.blogspot.com/

  p.s blogissani on meneillään jouluarvonta :)

  ReplyDelete
 4. Namiii! Näyttää tosi herkkulliselta! :) munkin pitää saada perhe lähtee tonne! Pitääkö sinne varata pöytä etukäteen?
  -Sonja

  ReplyDelete
 5. ihanat noi korut ja oot tosi nätti! o;
  muuteki mukava blogi ja liityin lukijaks (:

  ReplyDelete
 6. sulosia ilmeitä sulla noissa kuvissa :)

  ReplyDelete
 7. Janni: Kiva, kun tulit vierailulle :)

  Sonja: Joo menkää ihmeessä, oli tosi hyvä brunssi! Pöytä pitää varata etukäteen, sillä on pienet tilat niin ei paljon mahdu kerralla. Laitoin ite mailii ja sain nopeasti vastauksen, tai sit sinne voi kans soittaa :)

  Jazzu(u): Oi kiitos, ja mahtavaa kun liityit, tervetuloa! :)

  nuppu: hihii, kiitos :> Yritin sitä "hei näytän vakavalta"-ilmettä kuvissa mut ei se jotenki vaan onnistunut :D

  ReplyDelete