Saturday, December 3, 2011

Christmas came early this year

Muistanette vaatekriisi-postaukseni, jossa mainitsin mustaa suosivasta kummisedästäni. Tänään minua odottikin aamulla yllätys.Hahaa, näin mahtava Heavy x-mas tonttulakki löytyi paketista!

Kiitos mustalle tontulle (ei ihan vielä luonnistu katu-uskottava heavy x-mas ilme)! 


Sitten teille kaikille muille mökkihöperöille asiaa! Koska minulla ei ole nyt ollut muuta, kuin paljon aikaa, olen tehnyt lähempää tuttavuutta muutaman uuden tv-sarjan kanssa. En katso juuri ikinä sarjoja telkkarista. Sarjoja, joita katson ei ensinnäkään näy täällä Suomessa, ja en tykkää katsoa mitään missä on tekstityksiä (jos kieli siis on sellaista jota ymmärrän). Päätinkin ilahduttaa teitä Siiriliinun TV-Guidella, olkaas hyvät!


1. Tuskin tarvitsee edes mainita Gossaria, 90210:ta ja HIMYM:ia (= how I met your mother). Jos joku ei vielä katso HIMYM:ia, shame on you! Ala äkkiä katsomaan.
2. Pan Am. Koukuttavassa sarjassa seurataan lentoyhtiön lentoemäntien ja lentäjien elämää kylmän sodan aikana. 
3. Once Upon a Time. Sadut ja todellisuus sekoittuvat toisiinsa, kun ihmemaassa ilmeentyy ongelmia. 
4 Revenge. Uusin löydös, jota rakas ystäväni, Henna, suositteli. Sarja kertoo nuoresta naisesta, joka haluaa kostaa isänsä lavastamisen syylliseksi rikokseen, jota hän ei tehnyt. Kaikki tapahtuu hulppeissa, Hamptonsien rikkaiden ihmisten maisemissa. Menoa ja meininkiä siis riittää. Tämä on tällä hetkellä lempparini, suosittelen lämpimästi!


Hauskaa lauantai-iltaa kaikille! Kohta tämäkin tyttö on takaisin valtaamassa tanssilattioita muun baarikansan kanssa (saan bootsin pois ehkä reilun viikon päästä!!). Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, hejdå!
Osaan se minäkin pukeutua mustiin.

5 comments:

 1. Takki on Onlysta. Se on ihan mielettömän söpö, ei tästä kuvasta oikein näy mut tossa on massiivinen huppu ja muutenkin nätti leikkaus. Ainoa vaan, että tohon tarttuu jokaikinen karva ja nukka, että saa olla koko ajan harjailemassa takkia puhtaaksi...

  ReplyDelete
 2. Itelläni on melkein täysin samanlainen h&m:ltä. :) Yks hyvä puoli löytyi takin oston jälkeen, etten omista koiraa. :D

  ReplyDelete
 3. Ah ihana huivi! Sulla on kiva blogi :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos! :) Joo toi huivi on ihana, sekin onlysta :)

  ReplyDelete