Sunday, December 11, 2011

Bye Bye Bootsi!

Bootsi on (melkein) nujerrettu!
Lähdin eilen metsästämään lääkärin määräämiä saappaita. Kiertelimme eri liikkeitä, mutta en löytänyt sopivia, tarpeeksi tukevia saappaita. Menimme sitten apteekkiin kokeilemaan, josko löytyisi nilkkatuki, jonka avulla pystyisin kävelemään ilman bootsia. Kun on kuukauden kävellyt tukevan bootsin avulla, on alkushokki melkoinen, kun laittaa tavalliset kengät jalkaan. Eiväthän ne tue yhtään! 
Apteekista löytyi lupaava nilkkatuki. Nilkkani ovat kuitenkin erittäin kapeat, joten pieninkin koko apteekin nilkkatuesta oli useamman sentin liian iso. Jatkoimme matkaa jo hieman epätoivoisina. Ei tämä kapoinen nilkka olekaan aina niin hyvä asia...

Poikkesin Stadiumissa ja sieltä löytyi täydellinen tuki. Pienintä kokoa oli yksi kappale jäljellä, ja se istui juuri niin kuin pitikin. Löysin myös upeat saappaat Ziosta. Pohja on tarpeeksi kova, että pystyn murtuman kannalta niissä kävelemään, ja kaikista tärkeintä, ne ovat supertyylikkäät!
Huomattava parannus bootsista.

Ziosta löytyy upeita kenkiä. Etenki kapeapohkeisille suosittelen Zion saappaita. Heillä on paljon Italialaisten ja Espanjalaisten suunnittelemia kenkiä, joissa on kapeat varret. Minun ostamani saappaat ovat istuvat, mutta vartta saa myös löystettyä sen verran, että farkutkin mahtuvat varren sisäpuolelle. Kaiken kaikkiaan täydellinen ostos.

Illan kruunasi ihana tyttöjenilta-hengailu hyvän luomu valkkarin ja glögin kera. Eipä voi lauantai tästä enää parantua. Pääsin myös ulkoiluttamaan uutta LBD:iä ensimmäistä kertaa. Bootsi + mekko = lyömätön yhdistelmä!

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

4 comments:

 1. Mun "näytä-hyvältä-mekossa-perjantaina" dieetti alkoi tänään kaurapuurolla aamupalaks, lenkkeilyllä ja kasvissosekeitolla.. Im gonna rock the dress on friday!! :)

  ReplyDelete
 2. Haha, sounds perfect! :D Mäki tein just tunnin tota vatsantappoa ja pilatesta , ihanaa <3 Kunhan syöt muutakin sit ku tota pelkkää kasvissosekeittoa ;)

  ReplyDelete
 3. haa onnea onnea vaan bootsin korvikkeesta! Mitä nyt oon lueskellu ni näyttää silt että toi bootsi on ollu sulle aika ikävä juttu :(

  ReplyDelete
 4. Hihii, kiitos! :D Bootsi ei kieltämättä oo ollut mikään mun lempijuttu tässä maailmassa, mutta osaapahan sitten taas arvostaa terveen ihmisen kävelemistä taas kun tästä kunnolla kuntoudun (mulla on krooninen penikkatauti + ylikireät lihaskalvot, niin ei ole eka kerta kun olen jalkavammaisena, omistan peräti omat kävelykepitkin koska olen tarvinnut niitä niin monesti :D)

  ReplyDelete