Saturday, December 31, 2011

The Bag & the Shoes

Hyvää uuden vuoden aattoa! 


Antakaa blogihiljaisuuteni anteeksi. Minua on tämän viikon kiusannut epäinhimmillinen jetlag, olen palannut töihin ja onnistunut kaikenlisäksi saamaan kunnon tappoflunssan. Joten olen käytännössä vain nukkunut ja käynyt töissä. Paitsi nyt jouduin jäämään kotiin peiton alle kuumeilemaan. Ei siis kauhean vilkas uv luvassa minulle...
No mutta. Nyt alan vihdoin viimein esittelemään teille, mitä kaikkea tarttuikaan reissultani mukaan. Ajattelin ensimmäisenä esitellä kaikista rakkaimman ostokseni, mutta päätin kuitenkin siirtää sen esittelyn myöhempään ajankohtaan. Se esine ansaitsee kunnon keskittymiseni ja kirjoituskykyni, kaksi taitoa, jotka kuume on tällä hetkellä vienyt mennessään. 


Löysin laukun! Ihana laukku onkin, täydellinen kaikinpuolin ja Michael Korssin suunnittelema. Katselin ensin hillitympiäkin malleja, mutta tykkään räväytellä laukuilla ja tämä käärmekuosi sopiikin mielestäni minulle täydellisesti (ei hätää, ei ole aitoa käärmeennahkaa, laukun alin kerros on mokkaa ja se on päällystetty muovilla. Kuulostaa hirveältä yhdistelmältä, i know, mutta näyttää hyvältä). Jotkut ehkä muistavat clutch-jahtini. Noh, en vieläkään omista täydellistä clutchia. Yksi kyllä löytyi, mutta rahat eivät olisi siihen riittäneet (Miu Miun $950 maksava ihanuus :D).
Mitä mieltä olette laukusta?

 Yhdet kengät onnistui raahaamaan mukaan kotiin. Ne ovat alla näkyvät mustat Aldot. Ne ovat mustat peruskorkkarit, joissa on kuitenkin vähän särmää, eli täydelliset minulle. Se on sitten asia erikseen, millon pääsen näitä käyttämään. Oikea jalkani huutaa vielä kivusta pelkästään, kun näkeekin korkkarin....
Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! Juhlikaa, nauttikaa hyvästä seurasta ja ruuasta ja palataan asiaan vuoden 2012 puolella! Tämä tyttö menee takaisin peittojen alle, kuulemisiin!

2 comments:

 1. Laukku on ihana! Just siisti toi käärme muotoilu, se on kummiski sen verran diskreetti, niin se menee monen monen eri asun kaa. Mut mä rakastan noit kenkii, ihana korko, sorry!
  Missä on lisäkuvia??
  -S

  ReplyDelete
 2. Niissä on ihana korko! Haikailen päivittäin niitten perään ja elän siinä toivossa, että kyllä se päivä vielä tulee kun pystyn niitä käyttämään :D Terve lapsi kun itseään kiduttaa moisella...
  Lupaan laittaa lisäkuvia nyt päivittäin, tää vuosi on vaan alkanut niin hektisesti, ettei ole ollut tarpeeksi aikaa postailla shoppailuistani. En halua tehdä niitä toisella kädellä hutaisten, joten sen takia on ollut hieman taukoa, mut now im back in business! :)

  ReplyDelete