Sunday, November 27, 2011

What to wear?

Ennenkuin aloitan panikoimisen mainitsen, että nyt pystyvät kaikki kommentoimaan posteihini, niin kirjautuneet kuin ei-kirjautuneet! 


Mutta nyt itse asiaan. 
Tiedät sen tunteen  kun olet kokeillut kaikki mahdolliset yhdistelmät mitä vaatekaapista löydät, mutta mikään ei näytä hyvältä päällä. Oireina vakava turhautuminen, tuskan hiki ja luovuttamisen maku suussa. Kun kaikki vaikuttaa toivottomalta, mikä neuvoksi? Panikointi? Jäädä kotiin verkkarit jalassa? Laittaa jotain rumaa (jos nyt sellaista edes omistaa) päälle? (Tämähän ei kuitenkaan koske kummisetääni, jonka väriskaala on mustasta mustaan.) 


Siinä vaiheessa kun olen heittänyt vaatekaappieni sisällön lattialle eikä huoneessani enää mahdu liikkumaan, näyttää tilanne kieltämättä toivottomalta. Mutta vika ei ole vaatteissa, vaan niitten kantajassa. Eihän se ole vaateraukkojen syy, ettei omistaja osaa yhdistellä niitä oikealla tavalla? Miksi syytämme vaatteitamme turhaan kun ongelman todellinen syy on niiden kantajassa. Jos olen aiemminkin löytänyt päällepantavaa kahdesta täydestä vaatekaapistani niin kai löydän nytkin? Vastaus on edelleen, että EI LÖYDY!  Vihaan vaatekriisejä! Ne vievät liikaa aikaa ja vaivaa, puhumattakaan hermojeni kuluttamisesta. 
Tänään vanhempieni luona on special occasion dinner ja asuni on yksi suuri mysteeri, joka ei ota ratketakseen. Ratkaisen töissäni muiden ihmisten vaateongelmia, joku voisi ratkaista vaihteeksi minunkin. 
Äh ja päh, eikai auta muu kuin käydä vaatteet tuhannen kerran läpi jäähermojen kera ja toivoa, että jotain fiksua löytyisi.
Miten te ratkaisette vaatekriisinne? 


Hei pliis, tää takki ei nyt toimi ollenkaan.
10 comments:

 1. Haha, meidän koira näyttää aika samanlaiselta kun sille laitetaan sadepuku päälle! :D

  ♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Pitäähän nyt itseäänsä kunnioittavan koiran vähän osoittaa mieltä :D Paitsi, että toi mun höppänä yleensä tykkää ku se saa lämmintä päälle, välillä on vaan huono päivä.

  ReplyDelete
 3. :DD onhan toi koira ihan söpö :D

  ReplyDelete
 4. Noora: Hihii, eiks ooki <3 Lisäsin itteni sun blogin lukijalistaan, tosi kiva blogi sulla nimittäin! :)

  ReplyDelete
 5. Jättichihu, ihanaa etten oo ainoo jol on sellanen.. :D

  jjannan.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Onks niitä muitakin? :D Mä oon vaan kuullut huhua jostain 9 kg chihusta ja ajatellut, et Nacho on sit siitä muutama pykälä pienempi (painaa 5,5kg mutta ihan tajuttoman pitkät jalat ja selkä) ja kaikki muut on söpöjä ja pieniä.

  ReplyDelete
 7. No kyllä täältä ainaki löytyy. :D Tico on liian korkee, liian pitkä, liian pullee & painaa kans joku reilu viis kiloa. :D

  ReplyDelete
 8. Joku voisi perustaa jonkun isojen chihujen kerhon :D Nacho on kyllä vähän turhan laiha vaan, syö koko ajan, mutta ei liho :/ Painoa hienot 6 kg :D

  ReplyDelete