Tuesday, November 22, 2011

My first post

Eräs hyvä ystäväni ehdotti kesällä, että minun pitäisi alkaa pitämään muotiblogia. Olen aina rakastanut kaikkea muotiin liittyvää, ja haluan luoda siitä itselleni isona uran. Joten pitkän pohdinnan jälkeen päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja perustaa ekan blogini. Asiaa edesautti myös se, että erittäin kiireisen syksyn jälkeen jouduin vähän aikaan sitten kuukauden pakkolomalle, kun onnistuin murtamaan jalkapöydän uusilla korkkareillani. Eli nyt on vähän enemmän aikaa tälle bloggailulle (ahkeran opiskelun ohella tietty ;)), kun joudun vielä muutaman viikon jököttämään avuttomana kotona. 


En oikein vielä tiedä minkälainen blogistani tulee muodostumaan. Se on ainakin varmaa, että pääpaino tulee olemaan vaatteissa, kengissä, laukuissa ja asusteissa. Olen myös maailman ihanimman jättichihuhuan, Nachon, omistaja joten etteköhän pääse vähän häneenkin tutustumaan. Nyt kun joudun vielä muutaman viikon pitämään jalassani tuollaista isoa ja kömpelöä mustaa bootsia, en tule hirveästi esittelemään omia asukokonaisuuksiani, koska se bootsi kutakuinkin pilaa asun kuin asun. Tulevaisuudesa tulen esittelemään runsaasti "dagens outfiteja". 


Tyylini on sekoitus kaikkea mahdollista. Olen asunut lapsuuteni Tanskassa Köpiksen vieressä, joten se näkyy myös paljon niin tyylissäni kuin muussakin elämässäni. Muodin lisäksi olen innokas sisustaja, joten enköhän myös siitä tule höpisemään. Toivottavasti viihdyt blogini parissa, ehdotuksia, ideoita ja kommentteja otan mielelläni vastaan :). Ei kait sitten muuta kuin tervetuloa seuraamaan maailman menoa Siiriliinun silmin!
1 comment:

  1. Dagens outfit :D :D :D!! Lupaa ettei sitä kirjoiteta täällä enää koskaan muuten kun noin!

    ReplyDelete