Wednesday, November 23, 2011

“Happy, happy fashion - there is not much more to it than that” - Marc Jacobs

Tykkään kauniista asioista, ne saavat iloiselle tuulelle ja saan lisäinspistä omaan pukeutumiseeni ja elämään. Esittelisinkin seuraavaksi tämänhetkisiä inspiraationlähteitäni joista otan itselleni parhaimmat palat ja yhdistelen niitä sitten omaan pukeutumiseeni. Ei siinä, että olisi varaa näihin luomuksiin (VIELÄ, hehee) mutta onneksi on olemassa lompakkoystävällisiäkin vaihtoehtoja :)
Diamonds are a girls best friend. Vaikka tämä onkin "vaan" Swarovski-kristalleista tehty on se silti to die for, vai mitä?
Rakastan mustan ja pitsin yhdistelmää.
Im head over heels tähän Marchesan iltapukuun.
Halston Heritagen näyttävä mutta yksinkertainen clutch on "sitten kun mulla on siihen varaa" - ostoslistallani. Olen kesästä lähtien etsinyt täydellistä clutchia sitä löytämättä. Tämä yksilö täyttää aika hyvin vaatimukseni, haluan näyttävän laukun mutta kuitenkin sellaisen jota voi käyttää vuoden ympäri ja monta vuotta putkeen. Panostan laukkuihin, laadukkallaa laukulla saa ihmeitä aikaan tavalliseen  arkipukeutumiseen.
www.shopbob.com
Bijoux Heartin upea sormus, tähän kun yhdistää mustan löysän yläosan, denim pillifarkut ja korkeat nudekorot ja clutchin joka näkyy tekstin alla niin ai että, täydellistä.
www.net-a-porter.com


Valentinon rusetti-clutch on i-h-a-n-a. Haaveilen vieläkin yllämainitsemastani yhdistelmästä...

Löytyihän ne täydelliset kengätkin, tietenkin Mr Louboutinin suunnittelemat ;).
Viimeisenä muttei vähäisimpänä Hervé Légerin bandage-dress. Niin yksinkertainen mutta niin täydellinen. Mulla on ilmiselvästi joku musta-pitsi-paljetti-nude - vaihe meneillään.2 comments:

  1. Hei rupee tekee Polyvore.comissa kollaasei, saat kaikki yhdistelmät samaan kuvaan vähäl vaival!

    ReplyDelete
  2. Ur my saving angel, oonki miettinyt, et pakko olla joku helpompi keino ku tää :D

    ReplyDelete