Monday, November 28, 2011

Dear Santa part 2

Tässä jatkoa Dear Santa postaukselleni, tällä kertaa lahjaideoita miespuolisille, poikaystävästä vaariin ja tietenkin koiralle.
Lätkän MM-kisat lähestyvät. Jos lahjansaaja on lätkäfani, niin ilahduta häntä matsilipulla tai osta Canal+:lta katselupaketti  - niin katsot kaikki matsit suorana kotoa. 
Tässä kaikille kaljanystäville mainio lahja. Cooking.com myy beertasting-laseja. Tilaaminen onnistuu myös tänne Suomeen.

Tällä iPhone 4 tölkinavaajakotelolla saa pullot helposti auki, www.opena.com.

Tällä lahjalla ei voi mennä pieleen! Osta lahjansaajan lempparijoukkueen pelipaita, oli se sitten jalkapallo, lätkä, koris . Voit valita suosikkipelaajan paidan tai painattaa oman nimen taakse. Fanituotteista löytyy paljon muutakin tutkimisen arvoista tavaraa, mm. huiveja (ota kuitenkin huomioon, että lahjansaaja saattaa pitää huivia julkisillakin paikoilla mistä oma sieluni ainakin kärsi :D).

Listaltani löytyy kaikenlaista. Suunnittele ensin budjetti ja mieti tarkkaan mistä lahjansaaja tykkää. Vaatteet ovat esimerkiksi isälle tai veljelle, joka itse harvoin ostaa uusia vaatteita (köhköh, eräs O:lla alkava henkilö), hyvä idea. Kello on miehen koru, siihen kannattaa panostaa ja miettiä tarkkaan mistä saaja pitäisi. Urheiluhullulle on olemassa ties mitä vempaimia iPhone käsikotelosta lähtien. Nahkainen kalenteri, hieno läppärilaukku tai iPad-case ovat myös tervetulleita lahjoja. Jos saaja on Angry Birds -fani, niin käy katsomassa uuden Verkkokaupan vihaisten lintujen osastoa. Ruuanlaittointoilijalle voi hankkia vaikkapa uuden veitsisetin tai hyvän viinipullon. Kirjat ovat suosittuja ja syystä. Tämän joulun suosikki on Steve Jobsin omaelämäkerta. bestseller-listat.Lue läpi tai kysy apua myyjältä oikean kirjan valinnassa. 
Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä Nachon toivelista (tai no, omistajan toivelista :D). 

7 comments:

 1. Tykkään blogistas tosi paljon ! Tääl on hyvii vinkkei ja tulee kyllä luetuksi :)

  http://jattaasd.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva kuulla ja tervetuloa lukijaksi! :)

  ReplyDelete
 3. hyvii vinkkei pakko myöntää :D kahdelle veljelle ku on niin kovin vaikea shoppailla :D

  mutta opiskelijabudjetilla taidan tyytyä perinteisii boksereihin ja dödöön... -_-' siitä onki tullu jo vakioläppä :D

  ReplyDelete
 4. Haha, no mutta perinteet kunniaan! ;)

  ReplyDelete
 5. Toi Steve Jobsin kirja on ihan superhyvä lahja, oon hankkinu sen jo iskälle :) hyviä vinkkejä!

  http://chiquine.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Se on kyllä hyvä, itse luen parhaillaan sitä enkunkielistä versiota :)

  ReplyDelete