Tuesday, November 22, 2011

Dagens Outfit á la Nacho

Hih, en voinut vastustaa kiusausta. Nacho-raukalla on ollut flunssaa jo muutaman päivän ajan ja pikkunen tärisee kuin viimeistä päivää, niin pakko sille oli laittaa sisällekin vähän lämmikettä päälle. Koska en itse tän murtuneen luun ja siitä seuranneen mustan bootsin takia jaksa vielä esitellä omia Dagens Outfiteja (lähinnä koska ne koostuu tällä hetkellä Niken mustista verkkareista :D), saa Nacho esitellä omia asukokonaisuuksiaan teidän iloksi. 

Nacholla on päällä Mi-Chin suunnittelema limen-vihreä paita, jonka selän hienoa printtiä ei valitettavasti tästä kuvasta näy. Nacho omistaa aika kattavan vaatekokoelman (like mummy like doggy :D), mutta se käyttää vaatteita vain ulkoillessa kun säät vaatii, välillä sille pitää myös laittaa joku kevyt paita sisälle jos sitä palelee liikaa. Vaikka Nacho onkin erittäin iso chihuksi, on se tosi ruipelo eikä omista pohjavillaa, aka se palelee ja tärisee paaaaaljon. Eipä noita meksikaanoja tänne arktisiin olosuhteisiin olekaan suunniteltu.
Sanoisin vielä tuosta Mi-Chi merkistä sen verran, että se on suomalainen Chilessä asuva nainen, joka itse suunnittelee ja tekee asut, olen hommannut sieltä muutaman vaatteen jo ja hyvin tyytyväinen olen ollut laatuun ja ulkonäköön :)

3 comments:

  1. on muute sulonen koira! noi jättikorvat sulattaa sydämen <3

    ReplyDelete
  2. Se on kyllä melkoinen sydäntensulattaja :)

    ReplyDelete